Aansturen team Ondersteuning

Aansturen team Ondersteuning


Voor wie?

Provincie Gelderland, afdeling Beheer en Onderhoud Wegen

Wat?

De afdeling Beheer en Onderhoud Wegen heeft in 2014-2015 een ingrijpende reorganisatie doorgemaakt waarbij Esserra een rol speelde in de procesbegeleiding. Het team Ondersteuning is sinds deze reorganisatie een nieuw gevormd team. Een adviseur van Esserra stuurt tijdelijk dit team aan om ervoor te zorgen dat alle vijftien medewerkers in de periode direct na de formele reorganisatie goed in hun nieuwe rol komen, om de aansturing daarna over te dragen aan een lijnmanager.

Hoe?

Onze adviseur heeft intensief contact met de vijftien medewerkers in het team om ervoor te zorgen dat de medewerkers duidelijkheid krijgen over hun nieuwe rol na de reorganisatie, ze zodanig te faciliteren dat ze deze rol zo goed mogelijk kunnen uitoefenen en om ze hierin te coachen. De verwachtingen ten aanzien van het team Ondersteuning stemt onze adviseur regelmatig af binnen het managementteam en met medewerkers van andere teams. Verder zorgt onze adviseur in samenwerking met de medewerkers voor verbetering van een aantal belangrijke werkprocessen, afgestemd met de rest van de organisatie.

Meer weten?

A testtartás alkalmas azoknak a lányoknak, akik szeretnek magasnak lenni, de ugyanakkor nem elégedettek azzal az elképzeléssel, amely az arcába néz. Vagyis valaki megoldás – intim hozzáteszi, de néhány lány elvonja az ilyen figyelmet, és nem ad a pihenéshez. De a mellkasán lévÅ‘ keze a helyére is érkezik. Ãllj meg, és kissé “felfedik” (sajnálom – sajnálom ezt a szót!) Hip. Felfelé és lefelé mozoghat, csak ritmikusan fordíthatja a csípÅ‘jét.

2022-07-13T12:04:57+00:00